De kwaliteit van Opel

Opel is een merk wat al meer dan 150 jaar bestaat. Het Duitse merk staat bekend om zijn kwaliteit en er zijn dan ook enorm veel auto’s van in omloop. Veel bekende modellen zijn tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend populair en dat is geen verrassing. Ook de GSi modellen zijn ongekend populair. Deze modellen zijn op het gebied van prijs zeer aantrekkelijk en zien er ook lekker sportief uit.

Veel jongeren kiezen er nog steeds voor deze sportieve auto’s en dat is niet zonder reden. Opel heeft in die ruim 150 jaar vele succesvolle modellen gelanceerd, waarvan de GSi modellen het ook zeker goed doen. Opel speelt ook in op de huidige ontwikkelingen wat betreft elektrisch rijden en ook op dat gebied bepalen ze de standaard op het gebied van kwaliteit.

Opel Amera

Opel heeft naast alle tijdloze modellen in Maart 2012 ook de Auto van het jaar verkiezing gewonnen met de Opel Ampera. Dit model is een elektrische variant en ook deze blijkt dezelfde kwaliteit te bieden als die we gewend zijn. Zelfs met de huidige concurrentie op het gebied van elektrisch rijden, is de Opel Ampera de meest verkochte elektrische auto in geheel Europa.

De Opel Ampera biedt vele voordelen vergeleken met de concurrentie op het gebied van elektrisch rijden. Dit model ziet er tevens ook sportief en stoer uit, net als de sportieve GSi modellen. Het model is bijvoorbeeld 5-deurs, biedt voldoende bagageruimte en is comfortabel. Bovendien biedt het model simpelweg genoeg zekerheid, wat niet bij alle elektrische modellen terug te vinden is.

Elektrische auto

De Opel Ampera wordt opgeladen met behulp van een laadkabel, Opel biedt eigenlijk dezelfde gemakken voor dit model als de traditionele brandstofmodellen. Dit elektrische model is goed uitgewerkt en neemt eigenlijk de grootste nadelen weg van elektrisch rijden. Veel mensen vinden het een groot nadeel dat een elektrisch voertuig niet lang kan rijden. Dit model beschikt namelijk ook over een benzinetank, waardoor er geen zorgen hoeven te zijn over het bereik van het voertuig.

De Opel Ampera is tot op de dag van vandaag nog steeds een populair model, omdat het simpelweg dezelfde mogelijkheden biedt als de traditionele brandstofvoertuigen. Elk model van Opel is eigenlijk betrouwbaar en dat is ook de reden waarom velen voor dit merk kiezen. De modellen worden aangeboden voor een goede prijs en is daarom aantrekkelijk voor velen. Ook de oudere modellen zijn nog steeds populair onder velen als gevolg van de kwaliteit van deze modellen.