Rij nu voordelig voor een korte periode in een Opel

Ruim 110 jaar gelden rolde de eerste Opel van de band. Opel heeft tot op de dag van vandaag 1 doelstelling gehad: Doelbewust werken aan de mobiliteit van de toekomst. Opel wil het autorijden nog meer te moeite waard maken. Opel vat de passie in de afgelopen 110 jaar samen in drie woorden: “Wir leben Autos”.

De Opel Corsa is op dit moment in Nederland het populairst model. Er zijn genoeg redenen om warm te worden van de nieuwe Opel Corsa De Opel Corsa beschikt over innovaties die speciaal ontwikkeld zijn door Opel om het autorijden comfortabeler, gemakkelijker en veiliger te maken.

Opel shortleasen

Wil je voor een korte periode een Opel rijden? Dan kan shortlease een handige optie bieden. Je kunt voordelig een Opel shortleasen. Een shortlease auto kan in onder andere in onzekere tijden uitkomst bieden.

Je zit niet aan dure investeringen of lange contracten vast. Je kunt dus snel schakelen op wat er binnen je bedrijf speelt. De grote voordelen van shortlease zijn:

  • Full Operational Lease
  • Flexibiliteit in het retourneren van auto’s
  • Direct inzetbaar / leverbaar
  • Breng en haal service mogelijk
  • Variabele opzegging zonder boetes en afkoopsommen
  • Geen risico stilstand auto(’s)

Shortlease is erg populair onder ZZP’ers die geen garantie hebben op een vast inkomen en bij bedrijven die met flexibele arbeidscontracten werken.

Welke type Opel is geschikt voor mij?

Shortlease kan zakelijk als privé een ideale oplossing zijn. Woon en/of werk je bijv. in een grote stad? Dan is de Opel Corsa een uitstekende oplossing. Wil je als zzp’er shortleasen, dan zijn de Opel Combo en Opel Vivaro een volmaakte keuze.

Een shortlease contract geeft je de meeste bewegingsvrijheid, vooral in korte periodes. Mobiliteit is zowel bij een shortlease contract als bij een shortlease occasion erg belangrijk. Bij shortlease ligt de nadruk op flexibiliteit, transparantie en bekwaamheid.